zaterdag 12 januari 2008

Spelersbericht: Vierde dag in Lisboa...

Vrijdag 12/01/2008
9h30
Vandaag konden we toch een paar uurtjes langer slapen dan gisteren en dat deed bij iedereen zichtbaar deugd, zeker bij Davor die al vanaf 22h00 aan het dromen was van de eerste Europacuptitel voor de panters sinds hun bestaan. Laat ons hopen dat zijn droom uitkomt. Ook Jens heeft een lange nachtrust gehad waarvan 2 uur in het bad met verrimpelde huid tot gevolg.

Na alweer een stevig ontbijt volgde de bespreking voor de laatste voorronde wedstrijd tegen het Hongaarse Szentendre (Gelukkig kunnen we dit schrijven, want uitspreken is te moeilijk).

13h00
Over de match zelf kunnen we kort een ruime zege na een minder goede wedstrijd. 25-8. Wederom werd de sfeer verzorgd door het panterlegioen. Met de slogan “30 voor een vatje” moedigde ze ons aan. De Tottema samen met de suppo’s was ook geweldig. De Engelsen kwamen dan ook terecht vragen of onze suppo’s ook voor hen de nodige vocale steun konden geven.
We onthouden ook nog dat Jeff absoluut geen moeite heeft om over zijn eigen voeten te vallen tijdens de match, maar met het faken van een blessure heeft hij het heel wat moeilijker.

15h30
We kwamen terug aan bij het hotel na een iets rustigere rit dan gisteren. Iedereen vulde de namiddag zoals zij dat zelf wilden. Enkelen en zagen film, anderen speelden poker en Jesse en Jeff moesten alweer na een voor hen vermoeiende middag hun dagelijkse schoonheidsslaapje doen.

19h30
We genoten van een zeer culinaire maaltijd, onze darmen ook… Na het eten kregen we de opdracht van LT om individueel de tegenstrever te scouten door het bekijken van enkelen DVD’s.

22h00
De laatste suppo’s komen aan bij het hotel. Mr Bego, Mr Asics en de vriendinnetjes van Terence en Jeffrey. Nu iedereen is aangekomen zijn we volledig klaar om de Nederlanders uit Nijeveen te bekampen. Morgen is die EuropaCup van ons en nemen we hem mee naar BelgiĆ«.

Gerry en Terry

2 opmerkingen:

Gitta zei

Veel succes vanmiddag en laat die hollanders maar eens een panterpoepje ruiken!!! Groeten Kris Gitta en Lars

Unknown zei

We volgen de wedstrijd via rtvdrente, het loopt uistuikended ruststand is 5-5

Jan & Lisbeth